Beste genodigde
Zoals jullie weten gaan Gert & Truus het “hogerop” zoeken. Ze hebben een prachtig appartement in Kerkelanden gevonden waar ze per 1 april in trekken. Op de 8e verdieping, met een prachtig uitzicht over Hilversum.


Ze zijn al die jaren beeldbepalend geweest voor ons laantje. We zullen ze dan ook zeker missen. Het wegpinken van een traantje gaat natuurlijk eenvoudiger bij de troost van een glas wijn. Het leek ons derhalve een aardig idee om het vertrek van Gert & Truus niet in alle stilte te laten plaatsvinden.


Daarom zijn jullie van harte welkom op woensdag 30 maart, net na het eten, zo rond de klok van 19:00h. Nummer 2 is natuurlijk geheel “opgeruimd” voor de overdracht, vandaar dat we ons verzamelen op nummer 1.


Voor alle hapjes en drankjes wordt gezorgd, aan jullie wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd, maar dat regelt zich vanzelf. Nummer 5 verzorgd een passend aandenken, in de vorm van een foto collage van de Otto´slaan bewoners, voor het vertrekkend stel. We laten het aan jullie individueel om Gert & Truus met (afscheid)cadeau´s te verrassen.


Twee vragen voor nu aan jullie:


  1. Willen jullie per mail (info@ottoslaan.nl , of in de brievenbus bij nr 5) 1 of meerdere foto's van jullie gezin opsturen. Bijvoorbeeld een aantal portret foto's (voorkeur) of een gezinsfoto waar een ieder duidelijk op staat. Deadline voor aanlevering is zondag 27 maart 23:00h.

  2. Natuurlijk stellen we jullie aanwezigheid op prijs en graag horen we of jullie aanwezig zijn, liefst vóór zaterdag 26 maart i.v.m. de boodschappen. (per mail: info@ottoslaan.nl of via nr. 1 of 5) .


Met vriendelijke groet,


Nummer 1 & 5 (Marja, Ingrid, Lucas en Jan),

het organiserend comité.